UV BANNER Curtis 2023 web

ESTRATEXIAS DE COMERCIALIZACIÓN DE PRODUTOS AGROALIMENTARIOS

juanadevega estratexias2022A Fundación Juana de Vega promove do 17 ao 19 de xaneiro coa EFA Fonteboa unha nova edición do curso "ESTRATEXIAS DE COMERCIALIZACIÓN DE PRODUTOS AGROALIMENTARIOS" impartido por José Ramón Porto (Director de Pre-marketing e profesor de Marketing dixital na USC e na University College of Dublin) e Xosé Teiga (experto en creación de marca, packaging e comunicación).

Obxectivos
Coñecer as novas ferramentas do marketing online e de comercialización no ámbito agroalimentario.
Axudar a definir unha estratexia de comercialización de produtos agroalimentarios para mellorar o seu posicionamento no mercado.
Coñecer as novas tendencias de deseño e presentación de etiquetas e envases para as producións agroalimentarias.
Inscrición de balde con prazas limitadas!

 

TALLER ENREDANDO EN TEIXEIRO E CURTIS, 13 E 14 DE DECEMBRO 2021

263427452 2069750076518401 4103586797910651907 n

 Taller de apio dixital persoalizado para acceder a servizos por internet (Solicitude de citas online, trámites telemáticos, manexo do correo electrónico, etc. )

En Teixeiro o día 14/12/21 ás 10.00h na Casa do Concello e en Curtis o día 13/12/21 ás 10.00h no Recinto Ferial. Imprescindible inscrición 981789003 / 981777105

 

CURSO DE MANIPULACIÓN DE ALIMENTOS

MANIPULACIÓN DE ALIMENTOS

DÍA: 30 de noviembre de 2021

LUGAR: Centro Etnográfico de Teixeiro

HORA: 16.00h a 19.00h        PREZO: 20€ / persoa

EMPRESA: HM Global Consultores

INSCRICIÓN: 981789003 / 981777105 o Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

COMERCIALIZACIÓN DE PRODUTOS CÁRNICOS PROCEDENTES DE PEQUENAS EXPLOTACIÓN


Xornada

A Asociación de Desenvolvemento Rural Mariñas-Betanzos, en colaboración coa Consellería de Medio Rural, organiza a Xornada "COMERCIALIZACIÓN DE PRODUTOS CÁRNICOS PROCEDENTES DE PEQUENAS EXPLOTACIÓNS", que se desenvolverá o vindeiro 5 de Novembro.

Contidos do curso:

Oportunidades para os produtos cárnicos amparados baixo a normativa de artesanía alimentaria.
Oportunidades para os produtos cárnicos derivadas das novas regulacións e flexibilizacións en materia de hixiene da produción e comercialización dos produtos alimenticios.
A cadea alimentaria e requisitos dos distintos operadores.
Instalacións necesarias para produtores.
Imparte:
Luis Couto Lorenzo. Inspector Veterinario de Saúde Pública. Consellería de Sanidade. Xunta de Galicia.

Persoas destinatarias:

Agricultores/as en activo.
Persoas responsables e traballadores de empresas agroalimentarias.
Persoas con solicitude de incorporación á actividade agraria.
Persoas en idade laboral e menores de 60 anos con expectativas de incorporación ao sector primario.
Outras persoas interesadas.

Horario: De 10.00 a 14.00 horas.

Lugar de realización: CASA DA CULTURA VILA CONCEPCIÓN. Praza Vila Concepción, 1. 15679 Cambre (A Coruña)

Inscrición: As solicitudes deberán ser presentadas pola persoa interesada en participar no curso, preferentemente na Asociación de Desenvolvemento Rural Mariñas-Betanzos, empregando o seguinte formulario:

https://mediorural.xunta.gal/sites/default/files/temas/formacion/formacion-continua/formacion-2021/Formulario%20solicitude%20de%20asistentes%20(word)%20(2).docx

 

As solicitudes enviaranse ao correo: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

En la web www.curtis.gal, www.curtis.es y www.concellodecurtis.org utilizamos cookies propias y de terceros. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de protección de datos. Mas información.